Tradiční čínské učení o zdravé výživě
Kód: 803Detailní popis produktu
Nejstarší strava s nejléčivějšími účinky Vitalita, zdraví a radost ze života s energetickou silou výživy podle čínského systému pěti živlů. Tento tradiční způsob byl zkoumán a dál rozvíjen po tři tisíciletí. Výchozím základem je celá potravina jako živá jednota a její energetický účinek na lidský organismus. Termický účinek a živly jídel jsou klíčem ke zdravotnímu úspěchu – vyrovnáváním a harmonizací čchi.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Zdravá výživa - kuchařky |
|---|---|
| Podtitul: | Umění správně vařit a jíst |
| Autor: | Martha P. Heinen |
| Rok vydání: | První vydání 2013 |
| Formát: | brožovaná vazba, 237 stran |
| Překlad: | Ivana Krausová |
| ISBN: | 978-80-7336-108-2 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
